• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Škoda Superb

1.8 TSI Elegance

€ 13.900,-

Bandenmaat: 18
Vooras: Bandenprofiel links: 4 mm; Bandenprofiel rechts: 4 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 5 mm; Bandenprofiel rechts: 5 mm
Koppel: 250 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Nu in de Auto Timon Summersale van € 14.900,= tijdelijk in de aanbieding voor € 13.900,=!

Hier hebben wij voor u een tot in de puntjes goed verzorgde, origineel NL geleverde Skoda Superb 1.8 TSi Elegance gevonden. Auto is tot en met 2023 100% dealeronderhouden, het afgestempelde serviceboekje met meerdere service facturen en een logisch RDW Tellerstandenrapport zijn aanwezig. Recent groot onderhoud met onder andere nieuwe Continental zomerbanden op de refurbished 18 inch lichtmetalen velgen, het onderstel is serieus aangepakt met nieuwe draagarmen en Koni Special Active schokdempers V+A, detailbehandeling met glass-coating en recent nog een servicebeurt met bougies en de remblokken voor. Deze limousine rijdt heerlijk en is ideaal voor het vervoeren van 5 grote volwassenen, de beenruimte achter komt overeen met een verlengde Mercedes-Benz S-Klasse! De 1.8 TSI motor heeft geen overmatig olieverbruik en is door Carrec Technocenter in Soesterberg softwarematig geoptimaliseerd met als resultaat +55 PK vermogen en +61 Nm aan koppel. Chique / sportieve combinatie van Mocca Brown Metallic lak met een Ivoor lederen Glamour interieur. Voorzien van fijne opties zoals elektrisch verstel- en verwarmbare comfortstoelen voor met elektrisch instelbare lendensteunen en 3 memoryposities voor de bestuurdersstoel, Skoda Bolero audio-navigatiesysteem met Bluetooth telefoon en audio-stream mogelijkheid, geïntegreerde 18.62 GB HDD harddisk en CD speler met MP3 mogelijkheid, Bi-Xenon koplampen met dynamische lichtbundelverstelling (AFS-II), cruise-control, parkeersensoren V+A en elektrisch verstel-, inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels. Inruil van uw huidige auto is altijd bespreekbaar!

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 slechts € 64,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik. Daarna kunt u uw Youngtimer opnieuw laten taxeren en wordt de bijtelling lager. 

Voor een eerste indruk kunt u 42 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Label: Auto Timon Premium.

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online kunt u ons altijd bereiken!

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Audi

A6 Limousine 3.2 FSI Quattro Pro Line Aut.-6

Prijs: € 13.900
Km-stand: 122.318 KM
Bekijk deze auto  

Škoda

Superb 1.8 TSI Elegance

Prijs: € 13.900
Km-stand: 117.529 KM
Bekijk deze auto  

Audi

A6 Limousine 3.2 FSi Quattro Pro Line Aut.-6

Prijs: € 14.900
Km-stand: 111.198 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERS



Trustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website