• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Audi A8

4.2 Quattro Pro Line Aut.-6

€ 21.900,-

Bandenmaat: 19
Koppel: 430 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Hier bieden wij aan een heerlijke Audi A8 4.2 V8 Quattro Pro-Line met 6 traps automatische transmissie. Deze, van zijn 2e Spaanse eigenaar afkomstige limousine is in topstaat. Zijn lage kilometerstand is met het afgestempelde serviceboekje en rapportage van alle Spaanse ITV (APK) keuringen volledig aantoonbaar. Vel niet direct een oordeel over de stevige vraagprijs want bij binnenkomst hebben wij de auto technisch 100% in orde gemaakt. Naast de grote beurt met bougies, luchtfilter en interieurfilter, motorolie + filter en verse koelvloeistof is onder andere de complete distributieset (riem, spanrollen en waterpomp) vernieuwd. Ook de thermostaat en multiriem zijn vervangen en de remvloeistof is ververst. Uit voorzorg hebben we meteen de krukaskeering vernieuwd, er is een nieuwe accu geplaatst en alle 8 draagarmen van het onderstel zijn vernieuwd. Rekening van Audi Parts Veghel t.w.v. € 8.501,22 ter inzage. De komende jaren hoeft u alleen maar te genieten van deze limousine! 

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 slechts € 94,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik. Daarna kunt u uw Youngtimer opnieuw laten taxeren en wordt de bijtelling lager. 

Voor een eerste indruk kunt u .. (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Label Auto Timon Premium.

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Mercedes-Benz

R-Klasse W251 R 350 4-Matic Aut.-7

Prijs: € 19.900
Km-stand: 87.703 KM
Bekijk deze auto  

Audi

A8 4.2 Quattro Pro Line Aut.-6

Prijs: € 21.900
Km-stand: 103.638 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

S-Klasse W220 S 430 Aut.-7

Prijs: € 22.900
Km-stand: 35.918 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website