• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Mercedes-Benz GL-Klasse

X164 GL 500 7-zitter Aut.-7

€ 39.900,-

Bandenmaat: 20
Vooras: Bandenprofiel links: 6.0 mm; Bandenprofiel rechts: 6.0 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 6.0 mm; Bandenprofiel rechts: 6.0 mm
Koppel: 530 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden
Extra bandenset: Winterbanden, Lichtmetalen velgen, Bandenmaat: 19 inch, Bandenprofiel linksvoor: 7mm, Bandenprofiel rehtsvoor: 7mm, Bandenprofiel linksachter: 7mm, Bandenprofiel rechtsachter: 7mm

Na lang zoeken hebben we eindelijk een Mercedes-Benz GL 500 voor u gevonden. En wat voor een! Deze van zijn 2e eigenaar afkomstige, schadevrije en volledig dealeronderhouden super SUV is in topstaat, zowel optisch als technisch. Zo goed als full-options uitgevoerd, het ontbreekt u echt aan niets. Nog even genieten van zo'n heerlijke family-car nu het nog kan...?

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij een belastingschaal van 42% IB gemiddeld slechts € 216,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik.

Voor een eerste indruk kunt u 41 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Mercedes-Benz

GL-Klasse X164 GL 500 7-zitter Aut.-7

Prijs: € 39.900
Km-stand: 110.580 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website