• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

BMW Z4

Roadster 2.5i S

€ 21.900,-

Bandenmaat: 16
Vooras: Bandenprofiel links: 4.0 mm; Bandenprofiel rechts: 4.0 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 4.0 mm; Bandenprofiel rechts: 4.0 mm
Koppel: 245 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Hoe leuk kan een Youngtimer worden...? Voor de echte BMW liefhebber die voordelig zakelijk Youngtimeren kan combineren met privé gebruik. Kernpunten; volledig originele lak, gemeten met mijn lakdikte meter, dus schadevrij, km. stand van slechts 55.705 km. aantoonbaar door een logische NAP (Nationale Auto Pas) en een BMW die recht doet aan BMW's slogan; "Freude Am Fahren". Hij stuurt, remt en accelereert alsof hij gisteren de fabriek heeft verlaten. Bij de uitgebreide historie van deze Z4 zit bijvoorbeeld de originele brochure die BMW verkopers moest overtuigen dat de Z4 toch echt het beste aanbod was in het Cabriolet segment, echt uniek! Het komende Cabriolet seizoen komt er snel aan; reageer snel op deze advertentie zodat u deze werkelijk unieke Z4 niet misloopt! Inruil van uw huidige auto is altijd bespreekbaar! 

Voor een eerste indruk kunt u 43 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 slechts € 119,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik. Daarna kunt u uw Youngtimer opnieuw laten taxeren en wordt de bijtelling lager. 

Label: Auto Timon Premium.

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Mercedes-Benz

R-Klasse W251 R 350 4-Matic Aut.-7

Prijs: € 18.900
Km-stand: 87.703 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

SL-Klasse R230 SL 350 Aut.-5

Prijs: € 20.900
Km-stand: 116.383 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

S-Klasse W221 S 500 5,5 V8 Aut.-7

Prijs: € 21.900
Km-stand: 136.348 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website