• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Mercedes-Benz S-Klasse

W221 S 63 AMG Lang Aut.-7

€ 38.900,-

Bandenmaat: 20
Vooras: Bandenprofiel links: 7.0 mm; Bandenprofiel rechts: 7.0 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 7.0 mm; Bandenprofiel rechts: 7.0 mm
Koppel: 630 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Cubanitsilber Metallic met een Designo Porzellan leder exclusive interieur - S 63 AMG Lang met 7-traps automaat - topstaat zowel optisch als technisch - zo goed als full-options uitgevoerd - 2e eigenaar - volledige onderhoudshistorie bekend - origineel Europese uitvoering; wat wilt u nog meer als ideaal bijtellingsvriendelijk directie voertuig? Profiteer nu het nog kan, van het genot met zo'n beresterke, natuurlijk ademende, V8 onderweg te zijn!
Ik heb deze limousine zelf opgehaald bij zijn 2e Duitse eigenaar. Wát een beleving om met een van de topmodellen van "Das Beste Oder Nichts" onderweg te zijn. Het was dramatisch weer met harde regen en wind maar dat doet dit beest niets... Onderschat origineel EU geleverd niet. Uitvoeringen bestemd voor bijvoorbeeld Japan of de USA hebben vaak afwijkende specificaties. Ook de onderhoudshistorie is van uiterst belang. Een niet zorgvuldig onderhouden exemplaar kan u zomaar € 10.000,= aan onverwachte kosten opleveren. Dit exemplaar komt met 2 serviceboekjes, het eerste boekje was vol in 2016... Het betreft een marge voertuig, geen BTW verrekenbaar bij aankoop. Maar geloof me, bij een oorspronkelijke cataloguswaarde van € 222.357,= bent u wat betreft de BTW-correctie regeling (zie mijn website www.auto-timon.nl voor meer informatie) beter af met een marge voertuig. Inruil van uw huidige auto is altijd bespreekbaar! 

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 slechts € 210,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik. Daarna kunt u uw Youngtimer opnieuw laten taxeren en wordt de bijtelling lager. 

Voor een eerste indruk kunt u 58 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Mercedes-Benz

S-Klasse W221 S 63 AMG Lang Aut.-7

Prijs: € 38.900
Km-stand: 117.184 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website