• 0413 254 264
  • info@auto-timon.nl

DIENSTEN
GARANTIE

GARANTIE, HELDER EN BETROUWBAAR

Auto Timon heeft heldere garantiepakketten opgesteld: kwaliteit staat voorop.  Afhankelijk van het type auto dat u koopt kunt u kiezen voor  één van de volgende  pakketten. 

Hieronder worden de voorwaarden en mogelijkheden uit eengezet, onderverdeeld in 4 keuze opties; 

"STREVEND NAAR PERFECTIE DOE IK ALLES VOOR EEN LANGDURIGE RELATIE MET ONZE KLANTEN"

Timon

€895,- (incl. BTW) 

Subliem

Auto's met dit label zijn maximaal 5 jaar oud en worden geleverd met 6 maanden en tot maximaal 10.000 kilometer Auto Timon garantie tot een maximum dekking aan reparaties ter waarde van € 2.500, = inclusief onderdelen, arbeidsloon en BTW. Aflevering inclusief RDW keuring voor het NL kenteken en BPM afdracht (indien van toepassing), inclusief uitgebreide afleverbeurt volgens onderhoudsschema, inclusief complete poetsbeurt in- en exterieur met lakverzegeling, inclusief luxe kentekenplaten met opgelegde letters, inclusief kentekenleges tenaamstelling en inclusief € 50,= brandstof.  

€895,- (incl. BTW)

Premium  

Auto's met dit label worden geleverd met 3 maanden en tot maximaal 5.000 kilometer Auto Timon garantie tot een maximum dekking aan reparaties ter waarde van € 2.500, = inclusief onderdelen, arbeidsloon en BTW. Aflevering inclusief RDW keuring voor het NL kenteken en BPM afdracht (indien van toepassing), inclusief uitgebreide afleverbeurt volgens onderhoudsschema, inclusief complete poetsbeurt in- en exterieur met lakverzegeling, inclusief luxe kentekenplaten met opgelegde letters, inclusief kentekenleges tenaamstelling en inclusief € 50,= brandstof. 
 

€395,- (incl. BTW)

Goed

Auto's met dit pakket worden geleverd met 3 maanden en tot maximaal 5.000 kilometer beperkte Auto Timon garantie op het draaiende gedeelte van de motor en de versnellingsbak tot een maximum dekking aan reparaties ter waarde van € 1.250, = inclusief onderdelen, arbeidsloon en BTW. Aflevering inclusief RDW keuring voor zijn NL kenteken en BPM afdracht (indien van toepassing), inclusief nieuwe A.P.K, inclusief complete poetsbeurt in- en exterieur met lakverzegeling, inclusief luxe kentekenplaten met opgelegde letters, inclusief kentekenleges tenaamstelling en inclusief € 50,= brandstof. Upgrade naar ons Premium pakket is altijd mogelijk.

Gratis

Outlet

Auto's met dit label worden geleverd zonder garantie op basis van “zo meenemen”. Aflevering inclusief kentekenleges tenaamstelling en een nieuwe A.P.K. maar zonder afleverbeurt.


 

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

  • Lage kilometerstanden
  • Bijtellingsvriendelijke auto’s
  • Eerlijk en transparant
  • Persoonlijke hulp
  • Diverse luxe merken

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERS

ONZE KLANTEN REAGEREN

"Uiterst vriendelijke en deskundige ontvangst door Noud en Timon, waarna alles prettig afgehandeld werd. Een perfect team in een dito bedrijf: een dikke Tien!"

Victor

"Timon je bedrijf, gastvrijheid en je auto's, super hoor. Echt top!"

Otto & Wilhelmien

"Wij kunnen niets anders concluderen; gaat u voor een youngtimer van TOPKWALITEIT, dan is een bezoek aan Auto-Timon een must!"

Wilbert Muilenburg

"Timon en Noud: grote Klasse!"

Fred Nederpel

"Prachtige automobielen in een schitterend pand en ook nog eens super gastvrij onthaald worden!"

Fred Thus

"Timon, is een man naar mijn hart, vanwege zijn vakmanschap, spontaniteit, en dit allemaal op zijn eigen eerlijke en oprechte no nonsens manier van zakendoen."

Gerard

"Een echt betrouwbaar adres voor echte karakter auto's!"

Dirk Jan Laan

"Hartelijk dank voor je transparante manier van zaken doen en de keurige, aangename service. Voor iedereen die een eerlijke en goede youngtimer overweegt beveel ik Auto Timon van harte aan!"

Melchior

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

MorgenInternet