• 0413 254 264
  • info@auto-timon.nl

OVER YOUNGTIMERS
FISCALE BIJTELLING

FISCALE BIJTELLING YOUNGTIMERS

Wanneer u een Youngtimer (auto van 15 jaar of ouder) rijdt, dan mag u  35% van de huidige waarde in het economisch verkeer (WEV) bij uw inkomen optellen.  Ondanks dit hoogste bijtellingspercentage is dit zeer interessant. Voor auto's jonger dan 15 jaar wordt 22%  bijtelling berekend  over de nieuwprijs inclusief BTW, BPM en opties, waardoor u netto veel duurder uit bent.  

Ook hybride en extra schone/zuinige  voertuigen worden  net zo  zwaar belast als alle overige auto's.  Enige uitzondering voor volledig elektrische aangedreven auto's;  voor deze voertuigen geldt een 4% bijtellingspercentage en vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en BPM. 

"STREVEND NAAR PERFECTIE DOE IK ALLES VOOR EEN LANGDURIGE RELATIE MET ONZE KLANTEN"

Timon

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERS

ONZE KLANTEN REAGEREN

"Uiterst vriendelijke en deskundige ontvangst door Noud en Timon, waarna alles prettig afgehandeld werd. Een perfect team in een dito bedrijf: een dikke Tien!"

Victor

"Timon je bedrijf, gastvrijheid en je auto's, super hoor. Echt top!"

Otto & Wilhelmien

"Wij kunnen niets anders concluderen; gaat u voor een youngtimer van TOPKWALITEIT, dan is een bezoek aan Auto-Timon een must!"

Wilbert Muilenburg

"Timon en Noud: grote Klasse!"

Fred Nederpel

"Prachtige automobielen in een schitterend pand en ook nog eens super gastvrij onthaald worden!"

Fred Thus

"Timon, is een man naar mijn hart, vanwege zijn vakmanschap, spontaniteit, en dit allemaal op zijn eigen eerlijke en oprechte no nonsens manier van zakendoen."

Gerard

"Een echt betrouwbaar adres voor echte karakter auto's!"

Dirk Jan Laan

"Hartelijk dank voor je transparante manier van zaken doen en de keurige, aangename service. Voor iedereen die een eerlijke en goede youngtimer overweegt beveel ik Auto Timon van harte aan!"

Melchior

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

MorgenInternet